Prospektusok

E-mail Nyomtatás PDF

Lapozza át katalógusunkat! Válasszon a 14-féle, ujjal vagy tollal vezérelhető, nagy méretválasztékban kapható Qomo interaktív tábla, 5-féle egyszerű és profi dokumentumkamera, 3-féle szavazórendszer és távvezérlő eszköz közül! Próbálja ki akkreditált képzésünket, amelynek végén garantáltan tud majd interaktív órai előadást összeállítani - akkor is, ha úgy egyébként idegenkedik a számítógéptől.

Több, mint 30 féle, kifejezetten interaktív táblához fejlesztett digitális tananyagunk és magyar tematikákat is feldolgozó képgalériáink segítségével pedig látványossá teheti óráit.
Keresse központunkat vagy területi képviselőinket!
Katalógusunkat pdf formátumban innen letöltheti:
http://www.stiefel.hu/letoltes/Interaktiv_osztalyterem_2010.pdf

Az Interneten is lapozgathatja katalógusunkat, ha a képre kattint:

Módosítás: ( 2011. február 07. hétfő, 13:28 )  

Forgalmazott termékek

Interaktív kisokos

interaktív kisokos

Keresés az oldalon

Kapcsolat

Elérhetőségeink


Ragadja meg hallgatósága figyelmét! Használjon interaktív táblát prezentációihoz vagy az iskolai tanórákhoz!
Az interaktív tábla egy speciális, számítógép-vezér-lésű, internet-kapcsolattal rendelkező eszköz, amelyet alapvetően egy tábla, egy számítógép vagy notebook, egy vetítő (projektor), és egyéb kiegészítők alkotnak. A tábla érintésével használható, vezérelhető a számítógép és annak minden alkalmazása.

Felülete rendkívül ütésálló és karcálló. Ez a stabil, fóliabevonat nélküli műanyagfelület teszi rendkívül alkalmassá a rendszeres, akár mindennapi használatra.
Az interaktív táblával egy valódi vizuális központot hozhatunk létre, mivel az ötvözi a piacon fellelhető összes prezentációs eszköz előnyét, és ugyanakkor kiküszöböli azok hátrányait.

Hírlevél iskoláknak

Hírek, érdekességek, akciók és ingyenes tanulmánysorozat az interaktív táblák és tananyagok világából!

Név:*
E-mail:*
intézmény:

Hírlevél cégeknek

Hogyan fejlesztheti cégét az interaktív eszközök segítségével?

Név:*
E-mail:*
Cég: