E-mail Nyomtatás PDF


Miért jó?

Kommunikáció kutatók felméréseiből világosan kiderül, hogy az emberi tapasztalás 83%-ban a vizualitásra épül. Ebből kifolyólag az információ átadás minősége az oktatásban és az üzleti életben egyaránt kiemelkedő fontosságú. A cégvezetés és az oktatás aktív folyamatában az interaktív tábla egy olyan segédeszközt jelent, mellyel a kommunikáció könnyen érthetővé és élvezhetővé válik. A modern üzleti élet vezetői eredményesebbé válnak egy interaktív tábla használatával: növelheti a kollegák motiváltságát, vezetői módszerei hatékonyságát.

Hogyan működik?

Az elv nagyon egyszerű! Az elektronikus "toll" küld egy, a tábla által fogadható jelet.
Ezt a jelet egy vezeték nélküli jeltovábbító küldi tovább a számítógép vagy laptop számára értelmezhető formában.

Az interaktív tábla alkalmazhatósága az oktatásban rendkívül széleskörű: az általános iskolai képzésektől egészen az egyetemi előadásokig,felnőttképzésig terjed.

 

Forgalmazott termékek

Interaktív kisokos

interaktív kisokos

Keresés az oldalon

Kapcsolat

Elérhetőségeink


Ragadja meg hallgatósága figyelmét! Használjon interaktív táblát prezentációihoz vagy az iskolai tanórákhoz!
Az interaktív tábla egy speciális, számítógép-vezér-lésű, internet-kapcsolattal rendelkező eszköz, amelyet alapvetően egy tábla, egy számítógép vagy notebook, egy vetítő (projektor), és egyéb kiegészítők alkotnak. A tábla érintésével használható, vezérelhető a számítógép és annak minden alkalmazása.

Felülete rendkívül ütésálló és karcálló. Ez a stabil, fóliabevonat nélküli műanyagfelület teszi rendkívül alkalmassá a rendszeres, akár mindennapi használatra.
Az interaktív táblával egy valódi vizuális központot hozhatunk létre, mivel az ötvözi a piacon fellelhető összes prezentációs eszköz előnyét, és ugyanakkor kiküszöböli azok hátrányait.

Hírlevél iskoláknak

Hírek, érdekességek, akciók és ingyenes tanulmánysorozat az interaktív táblák és tananyagok világából!

Név:*
E-mail:*
intézmény:

Hírlevél cégeknek

Hogyan fejlesztheti cégét az interaktív eszközök segítségével?

Név:*
E-mail:*
Cég: