E-mail Nyomtatás PDF

Az amszterdami ISE vásáron mutatta be a Qomo új elektromágneses tábláit. A 78”-os (160×120 cm-es) és 88”-os (183×130 cm-es) méretben készülő, kemény felületű interaktív táblák nemcsak külsőleg újultak meg, és kaptak elegáns, eloxált alumíniumkeretet, de műszakilag is korszerűsítette őket a Qomo. Az új, 9 pontos kalibrációval sokkal pontosabban beállítható a tábla, duális üzemmódjának köszönhetően pedig egyszerre ketten is dolgozhatnak rajta. A Flow!Works táblaszoftver is új funkciókkal bővült, például már lehetőség van külső linket is beilleszteni az előadásba. Az interaktív tábla fontosabb funkciói a két szélen elhelyezett gyorsgombokról is elérhetők, így nem kell a táblaszoftvert sem előhívni.

 

 

Az újdonságok ellenére a tábla nem lett drágább, változatlanul az egyik legkedvezőbb árú lehetőséget kínálja az interaktív osztályterem kialakításához, hiszen csaknem 30%-kal kerül kevesebbe a hasonló elven működő Promethean vagy Interwrite tábláknál. A Qomo interaktív eszközök hazai forgalmazója, a Stiefel Eurocart ezt még azzal is megfejeli, hogy 10 db oktatószoftvert is ad ajándékba minden Qomo táblához, 130.000 Ft értékben.

Az új interaktív tábla természetesen megfelel a TIOP 1.1.1. pályázati kiírás feltételeinek is.

Módosítás: ( 2011. február 17. csütörtök, 15:35 )  

Forgalmazott termékek

Interaktív kisokos

interaktív kisokos

Keresés az oldalon

Kapcsolat

Elérhetőségeink


Ragadja meg hallgatósága figyelmét! Használjon interaktív táblát prezentációihoz vagy az iskolai tanórákhoz!
Az interaktív tábla egy speciális, számítógép-vezér-lésű, internet-kapcsolattal rendelkező eszköz, amelyet alapvetően egy tábla, egy számítógép vagy notebook, egy vetítő (projektor), és egyéb kiegészítők alkotnak. A tábla érintésével használható, vezérelhető a számítógép és annak minden alkalmazása.

Felülete rendkívül ütésálló és karcálló. Ez a stabil, fóliabevonat nélküli műanyagfelület teszi rendkívül alkalmassá a rendszeres, akár mindennapi használatra.
Az interaktív táblával egy valódi vizuális központot hozhatunk létre, mivel az ötvözi a piacon fellelhető összes prezentációs eszköz előnyét, és ugyanakkor kiküszöböli azok hátrányait.

Hírlevél iskoláknak

Hírek, érdekességek, akciók és ingyenes tanulmánysorozat az interaktív táblák és tananyagok világából!

Név:*
E-mail:*
intézmény:

Hírlevél cégeknek

Hogyan fejlesztheti cégét az interaktív eszközök segítségével?

Név:*
E-mail:*
Cég: