Irodai táblák

E-mail Nyomtatás PDF

Miért jó?

Az interaktív tábla segítségével növelhető az alkalmazottak motivációja, használata során a résztvevők egyszerűen bekapcsolódhatnak a tárgyalások témájába. A tábla és a hozzá tartozó eszközök segítségével a vezetők könnyebben és eredményesebben kommunikálhatnak mind a vállalaton belüli, mind a vállalaton kívüli megbeszéléseken. Nem csak megbeszéléseken, tárgyalásokon nyújt jelentős segítséget, mivel remekül alkalmazható különböző rendezvényeken, bemutatókon, vagy vállalati képzésekben is. Ez által hatékonyan növelhető a jelen lévő alkalmazottak érdeklődése, figyelem felkeltőbbé, szemléletesebbé tehetőek az előadások, így jóval könnyebben megérthetőek az előadás alatt elhangzott vagy bemutatott anyagok. Mindezek mellett, minden a megbeszéléseken felmerülő témát rögzíteni lehet, valamint óriási segítséget nyújt különböző projektek megtervezésében is. A felhasználható eszközkészlet formákban, ábrákban, színekben, szinte korlátlan és minden felrajzolt elem rögzíthető, valamint visszajátszható. Az eszköz használata könnyű, 2- 3 nap alatt megtanulható.

A Stiefel által kínált táblákhoz minden esetben biztosítjuk a megfelelő magyar nyelvű szoftvert.

Kattintson a képre az interaktív prospektusunk megtekintéséhez!

 

Interaktív tábla a cégvezetésben

Minden cégnél gyakoriak a megbeszélések, meetingek, tárgyalások. Az interaktív tábla megjelenése széles körben bővíti a lehetőségeket.

Segítségével egyszerűen elérhetjük a munkatársak, a hallgatóság figyelmét, könnyedén bevonhatjuk őket az előadás szerkesztésébe. Manapság a PowerPointban készített prezentációk a leggyakoribbak. Az interaktív tábla a PowerPoint alkalmazása során bővíti a felhasználó lehetőségeit. Minden számítógépes erőforrás elérhető és behívható, így segítségével megoldható hogy minden egy helyre kerüljön.

Az összes anyag, amit az előadás során bemutattunk, könnyen lementhető és később újra feldolgozható, a jelenlévők számára sokszorosítható. A kiegészítő alkalmazások használatával szavazások, értékelések is gyorsan lebonyolíthatóak.

Bővebb információért hívja az (1) 415-2016-os telefonszámot, írjon az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre, vagy érdeklődjön területi képviselőinknél!

 

Forgalmazott termékek

Interaktív kisokos

interaktív kisokos

Keresés az oldalon

Kapcsolat

Elérhetőségeink


Ragadja meg hallgatósága figyelmét! Használjon interaktív táblát prezentációihoz vagy az iskolai tanórákhoz!
Az interaktív tábla egy speciális, számítógép-vezér-lésű, internet-kapcsolattal rendelkező eszköz, amelyet alapvetően egy tábla, egy számítógép vagy notebook, egy vetítő (projektor), és egyéb kiegészítők alkotnak. A tábla érintésével használható, vezérelhető a számítógép és annak minden alkalmazása.

Felülete rendkívül ütésálló és karcálló. Ez a stabil, fóliabevonat nélküli műanyagfelület teszi rendkívül alkalmassá a rendszeres, akár mindennapi használatra.
Az interaktív táblával egy valódi vizuális központot hozhatunk létre, mivel az ötvözi a piacon fellelhető összes prezentációs eszköz előnyét, és ugyanakkor kiküszöböli azok hátrányait.

Hírlevél iskoláknak

Hírek, érdekességek, akciók és ingyenes tanulmánysorozat az interaktív táblák és tananyagok világából!

Név:*
E-mail:*
intézmény:

Hírlevél cégeknek

Hogyan fejlesztheti cégét az interaktív eszközök segítségével?

Név:*
E-mail:*
Cég: