Akadálymentesítés

Tobii PCEye szemvezérlő eszköz

E-mail Nyomtatás PDF

Az új Tobii PCEye minden eddiginél könnyebbé teszi a szemmel történő irányítást. A különálló, felerősíthető, plug-and-play kivitellel kombinálva a felhasználók teljes mértékben ellenőrzésük alatt tarthatják személyi számítógépüket, ahhoz teljes mértékben hozzá tudnak férni kizárólag szemük használatával. Mindössze csatlakoztatni kell a Tobii PCEye készüléket, majd elkezdheti használni mindazokat a Microsoft Windows programokat és funkciókat, melyeket rendszerint használni szokott.

Pontos, megbízható, könnyen használható

A Tobii PCEye pontosan követi szemének mozgását, amit számítógépének képernyőjén azonnal az egérkurzor mozgásává konvertál. Anélkül, hogy megzavarná a szem különböző állapota, ellenőrizetlen fejmozgások vagy a világítás beállításai, a Tobii PCEye pontosan követi az Ön szemének minden mozdulatát.

A Tobii vitathatatlanul világelső a szemmozgás követésében:

  • Pontos és precíz szemkövetés – fejlett algoritmusok a világos és sötét pupillák követéséhez, nagyfelbontású kamerák használatához stb.
  • Kiváló pontosság a fej mozgása közben – két kamera és fejlett algoritmusok használata a folyamatos követéshez a pontosság csökkenése nélkül
  • Nagy track box (követési terület) – a felhasználó számára jelentős mozgást enged a számítógép előtt anélkül, hogy megszakadna a szemmozgás folyamatban lévő követése
  • Páratlan, majdnem univerzális követés – hozzávetőleges adatok arra utalnak, hogy a legjobb Tobii szemkövetők az emberek és körülmények több mint 95%-ában intenzíven, pontosan és automatikusan követnek
  • Jobb számítógépes teljesítmény – a Tobii PCEye egyedi beépített processzora lehetővé teszi, hogy számítógépe a szokásos sebességgel dolgozzon akkor is, amikor a szem hosszan, mereven néz, ami óriási előnyt jelent.

TobiiPCEye szemegér

Munkatávolság

19.7 - 31.5 in

50 - 80 cm

Oldalirányú fejmozgás-tolerancia

@ 65 cm / 25.6 in (szélesség x magasság)

11.8 x 9.8 in

30 x 25 cm

Fejmozgatási sebesség (optimális)

11.8 in/s 30 cm/s

Optimális képernyőméret

15 - 22 in

Felszerelés

VESA 100 x 100 mm VESA 75 x 75 mm

Áramcsatlakozás

110 V AC

or

220 V AC

Eszköz súlya

12.3 oz 350 g

Eszköz mérete (hosszúság x magasság x mélység)

9.8 x 2.1 x 2.0 in, 250 x 53 x 50 mm

Szükséges operációs rendszer

Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2) or Windows 7

Rendszerkövetelmények

CPU: 1GHz, 2 mag, RAM: 2GB, GPU: 60 MB video RAM, képpont árnyékoló 2.0 vagy magasabb

Irányelvek/Megfelelőség/Szabvány

MedicalDeviceDirective (MDD) 93/42/EEC, Restriction of HazardousSubstances (RoHS) 2002/95/EC, ElectromagneticCompatibilityDirective (EMC) 2004/108/EC, LowVoltageDirective (LVD) 2006/95/EC, 15. fejezet FCC Szabvány, FDA Ajánlás

 

Forgalmazott termékek

Interaktív kisokos

interaktív kisokos

Keresés az oldalon

Kapcsolat

Elérhetőségeink


Ragadja meg hallgatósága figyelmét! Használjon interaktív táblát prezentációihoz vagy az iskolai tanórákhoz!
Az interaktív tábla egy speciális, számítógép-vezér-lésű, internet-kapcsolattal rendelkező eszköz, amelyet alapvetően egy tábla, egy számítógép vagy notebook, egy vetítő (projektor), és egyéb kiegészítők alkotnak. A tábla érintésével használható, vezérelhető a számítógép és annak minden alkalmazása.

Felülete rendkívül ütésálló és karcálló. Ez a stabil, fóliabevonat nélküli műanyagfelület teszi rendkívül alkalmassá a rendszeres, akár mindennapi használatra.
Az interaktív táblával egy valódi vizuális központot hozhatunk létre, mivel az ötvözi a piacon fellelhető összes prezentációs eszköz előnyét, és ugyanakkor kiküszöböli azok hátrányait.

Hírlevél iskoláknak

Hírek, érdekességek, akciók és ingyenes tanulmánysorozat az interaktív táblák és tananyagok világából!

Név:*
E-mail:*
intézmény:

Hírlevél cégeknek

Hogyan fejlesztheti cégét az interaktív eszközök segítségével?

Név:*
E-mail:*
Cég: